Bemutatkozás

Az Xsoft Media Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, nagy tapasztalattal bíró független kreatív kommunikációs ügynökség.

Online és offline kommunikációs szolgáltatásokkal állunk jelenlegi és jövőbeni partnereink rendelkezésére, mindig a legmagasabb minőség biztosításával. Fontos számunkra, hogy élményszintű, megoldásokkal tudjunk partnereink rendelkezésére állni. A legújabb online, offline kommunikáció-, és marketing portfólióval állunk rendelkezésedre. Célunk, hogy korszerű marketing eszközeinkkel elősegítsük és sikeresebbé tegyük a vállalkozásod üzletmenetét.

Mi az amit vállalunk? Az online kommunikáció területén: weboldalak, webáruházak, webportálok, hírlevelek, online hirdetések, közösségi média hirdetések, online prezentációs dokumentumok tervezése.

Mi az amit vállalunk? Az offline kommunikáció területén: teljes körű cégarculat tervezés, teljes körű cégarculat megújítás, kiadványszerkesztés, offline grafikai tervezés ( molinók, plakátok, katalógusok, magazinok, szórólapok, névjegykártyák). A grafikai tervezésen kívül, az offline kommunikációs megjelenések gyártását is vállalja, ügynökségünk! Gyere és vedd fel velünk a kapcsolatot!

1

Szolgáltatásaink, röviden

Webdesign készítés

A digitális design megjelenések egyedi tervezése számunkra a legfontosabb elkötelezettség.

Reszponzív weboldal készítés

Az általunk készített weboldalak reszponzív felbontásban készülnek ami annyit jelent tömören, hogy minden megjelenítő eszközön, tökéletesen jelennek meg.

Webáruház készítés

Online kereskedelmi rendszerek készítése reszponzív felbontásban. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink akár mobil eszközről is kezelhessék webáruházukat.

Kiadványszerkesztés

Partnereink számára fontosnak tartjuk, hogy olyan minőségi kiadványokat szerkesszünk, mely arculati megjelenésében komplexen tükrözi a vállalkozás küldetését.

Grafikai tervezés

A versenyképes megjelenés érdekében az Xsoft Media teljes körű szolgáltatásokat biztosít a grafikai tervezés területén.

Kampánymenedzsment

Egy megfelelően optimalizált weboldal, egy megfelelően előkészített e-mail kampány, egy megfelelően felépített közösségi oldal kampány, a látogatókból potenciális partnert varázsolhat.Dolgozzunk közösen!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és ajánlatkérésedre 48 órán belül válaszolunk!