Menü Menu

9 éve az Online és Offline világában.

Bemutatjuk, miként dolgozik csapatunk.

Az Xsoft Media Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, nagy tapasztalattal bíró független kreatív kommunikációs ügynökség.

Online és offline kommunikációs szolgáltatásokkal állunk jelenlegi és jövőbeni partnereink rendelkezésére, mindig a legmagasabb minőség biztosításával. Fontos számunkra, hogy élményszintű, megoldásokkal tudjunk partnereink rendelkezésére állni. A legújabb online, offline kommunikáció-, és marketing portfólióval állunk rendelkezésedre.
Célunk, hogy korszerű marketing eszközeinkkel elősegítsük és sikeresebbé tegyük a vállalkozásod üzletmenetét.

weboldal készítés

Személyes találkozás

Miért is fontos a személyes találkozás, egy új projekt elindítása előtt?

Elsőszőr is létrejön egy egyfajta kapcsolat ( bizalom, szimpátia ) megbízóink és cégünk között.

Másodszor a személyes beszélgetés alapján fontos, hogy megbízóink ki tudják fejteni gondolataikat, pontos igényeiket. Mindezeket felmérve, tanácsokat tudunk adni a megvalósításhoz. Legyen szó akár a színvilágról, akár funkcionális részegységekről.

Harmadszor ebben az esetben, biztosan és pontosan azt a végterméket fogják kapni megbízóink amire pontosan gondoltak.

weboldal készítés

Specifikáció készítés

Miután pontosan felmértük az igényeket, minden esetben egy specifikációt állítunk össze megbízóink számára.

A specifikációban részletesen, lépésről lépésre felvázoljuk mint az arculati, mint a funkcionális elemeket. Abban az esetben, ha módosításra kerülne sor, ekkor még megbízóinknak van arra lehetősége, hogy ezt megtegye.

Amennyiben véglegesítettük a specifikációt és megbízóink is elfogadják, ezen fázis követően indul meg a fejlesztés.

Elsődlegesen az arculati elemek pontos és részletes kidolgozása, ezt követően pedig a frontend majd a backend fejlesztésére kerül sor.

Dióhéjban ez a menete a pontos végterméknek ( márkának ).

weboldal készítés

Arculat tervezés

Az arculat tervezés, meghatározó része egy weboldal, egy webáruház, egy portálrendszer életében.

Abban az esetben, ha megbízóinknak van vizuális arculati kézikönyve az már előny, abból a szempontból, hogy vannak benne olyan elemek mint például a logó, a színvilág, a font készlet.

Tapasztalataink alapján többnyire ez nem áll rendelkezésre megbízóinknál. Cégünk vállalja, hogy elkészíti a vizuális arculati kézikönyvet is.

weboldal készítés

Fejlesztési eljárások

Miután megbízóink elfogadják a grafikai terveket ( melyeket természetesen .PSD fájlformátumokba, pendrive-on megkapják mert a projekt átadásával saját szellemi tulajdonukba kerül ) ezt követően kezdődik a fejlesztés.

A fejlesztés első szakaszában az úgynevezett frontend fejlesztés veszi kezdetét. Itt konkrétan arról van szó amit vizuálisan is látunk.

Abban az esetben, ha megbízóink elfogadják a frontend fejlesztési részt ( ami pontosan abból tevődik össze, hogy minden egyes funkcionális rész már kattintható állapotba kerül ) a backend fejlesztési rész ( ami konkrétan dióhéjban: működteti az oldalt )következik.

Amennyiben mind a három rész egység elfogadásra került, ezt követően lehet adatokkal feltölteni. Mind ezek után indul a tesztelési eljárás.

weboldal készítés

Tesztelési eljárások

A tesztelési eljárásaink során, megbízóink számára biztosítunk egy belső felületet.

Melyen már minden funkcionálási részegység működik, legyen szó akár egy bemutatkozó weboldalról vagy akár egy bonyolultabb bankkártyás fizetésű webáruházról, portálrendszerről.

Itt továbbá lehetőséget biztosítunk, hogy megbízóink adatokkal töltsék fel oldalukat. Miután 100%-ban véget ér a projekt, ezt követően 48 órán belül élesítésre kerül a rendszer.

weboldal készítés

Átadási elégedettség

Fontos és elsődleges célunk, hogy megbízóink elégedetten vegyék át a kész végterméket.

Továbbá bármilyen észrevétel merülne fel, készséggel állunk rendelkezésükre.