XSM
0
betöltés...

Web & SEO blog

Weboldal készítés, SEO szempontok, Tanácsok, reális megvilágításban.

Hogyan és mi alapján válassz weboldal készítő céget

<br />
<b>Notice</b>:  Undefined variable: blogid in <b>/home/xsoft/web/xsoft.hu/public_html/blog/blog.php</b> on line <b>324</b><br />

Legyen múltja a cégnek, ezen azt is értjük, hogy egy új de láthatóan fejlődő tendenciát mutató cégről legyen is szó fontos, hogy legyen portfóliója.

 

Mert többnyire ezalapján hozzuk meg a döntést. Hogy ez miért is fontos? Biztosan találkoztál már olyan oldalakkal, ahol képekkel illusztrálják projektjeiket. Nagyon fontos, hogy a képek vagy egyéb illusztrált tartalmak élő weboldalra mutassanak. Mindez azt jelenti, hogy ténylegesen elkészültek ezek a projektek és van mögötte szakmai tudás. Ellenkező esetben, ahol csak képek vannak feltüntetve, de nem mutat élő weboldalra nem tudhatjuk biztosan, hogy valóban van e szakmai tudás a fejlesztő cég mögött. Természetesen NEM általánosítunk, de ez egy igen fontos szempont.

 

Rengeteg olyan hirdetéssel találkozhattál már, ahol azt írják, hogy 5 nap alatt elkészítjük a weboldalat. Ha nincs mögötte valódi tartalom, ez kivitelezhetetlen. Személy szerint azt gondolom, hogy 5 nap még egy weboldal működéséhez szükséges drótváz (weboldal működéséhez szükséges dokumentáció) készítése is kevés nemhogy a fejlesztéshez.

 

Mivel minden egyes projekt más és más igényekkel bír, ezért nem feltétlen kijelenthetőek ezek az állítások.

 

Az évek alatt számtalan olyan megkereséssel találkoztunk sajnos, ahol a megrendelő belefutott ebbe a fent említett hibába. Tájékoztatásunkra megértették, hogy ez miért nem működik, illetve azt, hogy hogyan működhet úgy, ahogyan ők azt valóban szeretnék. Továbbá a kifizetett pénze is sajnos elveszhet egy ilyen eset kapcsán. Nem azt kapta, amit szeretett volna. Kezdheti újra az egészet.

 

Előfordulnak olyanok, akik pár tájékoztató videó után úgy hiszik, hogy fejlesztővé váltak, alacsony költséggel rombolják ezt a piacot. Senkit nem szeretnénk ezzel elijeszteni, csupán azt szeretnénk, illetve javasoljuk, hogy nagyobb odafigyeléssel nézzenek szét a webfejlesztés piacán.

 

Mikor árajánlatot adunk, természetes dolog, hogy az érdeklődő megkérdezi, hogy a webfejlesztés egyes szakaszai miért is kerülnek ennyibe? Mi készségesen elmagyarázzuk részleteiben ezen folyamatokat, hogy számukra is teljesen átlátható és érthető legyen. Számunkra nagyon fontos az ügyfeleink bizalma, hisz e nélkül az együttműködés, azt valljuk nem lehet hosszútávú.

 

Ezért úgy gondoljuk, fontos a megfelelő és jó szakember kiválasztása. Tehát érdemes nagyon megválogatni, hogy megfelelő céggel vagy akár szabadúszó fejlesztővel kezdjünk el dolgozni. Fontos megjegyezni, hogy nem általánosítunk, mint fent már említettük, de statisztika alapján fogalmaztuk meg gondolatainkat.

 

Köszönöm megtisztelő figyelmed:

Szerző: Sándor István – Frontend developer

Köszönöm megtisztelő figyelmed:
Szerző: Sándor István – Frontend developer