XSM
0
betöltés...

Egyedi weboldalak készítése

Weboldal készítés Termékfotózás Digitális marketing

Lépésenként

Hogyan és miként dolgozunk

1. Lépés

Felmérjük pontos igényeidet

a weboldal és az üzleti céljaiddal kapcsolatban. Mindez lehet akár egyszerű bemutatkozó weboldal, összetettebb weboldal, webáruház, hírportál, blog. Pontosan tudnunk kell, hogy mit szeretnél a tökéletes végeredmény érdekében.

2. Lépés

Ezt követően elkészül

egy funkcionális specifikáció (drótváz). Ebben a szakaszban még van mód a funkcionális módosításra. Ezért nagyon fontos, hogy tudjuk pontosan, mit is szeretnél! A specifikáció készítés a fejlesztés alappillére. Ez fogja bemutatni a weboldal struktúráját és elrendezését. Az XSM-nél ezt nagyon komolyan vesszük, mert így elkerülhetőek a félreértések a fejlesztés során. A funkcionális specifikációt írásban fogadtatjuk el.

3. Lépés

Miután elfogadtad írásban

a funkcionális specifikációt, utána következik a dizájn fázis, ami már a megjelenésről (frontend fejlesztés) szól. Itt bemutatjuk, hogy miként is fog kinézni weboldalad. Minden egyes funkcionális pontot oldalanként. Természetesen ezekben a folyamatokban vannak módosítási lehetőségek a dizájnra értendően. Ezt követően kezdődik leegyszerűsítve a háttér munkafázis (backend).

4. Lépés

A fejlesztési fázis végén

elérkezünk a tesztelési folyamathoz. A tesztelési folyamatra is nagy hangsúlyt fektetünk. Szerver beállításoktól is előfordulhat bizonyos funkcionális hiba. Miután részedről és részünkről is teljes mértékben meggyőződtünk arról, hogy a megálmodott weboldalad elkészült ezek után élesítjük.

Velünk elképzeléseid valóra válnak.

Mi az XSM-nél kezdetek óta arra törekszünk, hogy megrendelőink számára legjobb tudásunkat alkalmazva készítsük el megbízásainkat. Fontosnak tartjuk a tudást, de ha mindezt hittel és odaadással tesszük, akkor valami több készül el, mint egy projekt. Ez az apró, de nagyban más gondolkodási vonal tesz minket egyedivé.

Sándor István
Frontend developer, product photographer
12

ÉVE
A DIGITÁLIS
VILÁGBAN

További

szolgáltatásaink

termékfotózás,xsoft media

Termékfotózás

Az igényes és szépen felépített weboldalak és webáruházak termékfotói mérvadóak az értékesítésben.

digitális marketing,xsoft media

Digitális marketing

A Social Media világa szerteágazó szakterületre bontható.